11 okt

Samarbete i nätverk

MacMedia jobbar i nätverk. Det gör det möjligt att ta större uppdrag och erbjuda kunderna annan kompetens. I nätverket hjälper vi varandra, vilket är en trygghet både för företagen och kunderna. Vi arbetar alla med kommunikation och marknadsföring i en eller annan form.

Fotograf Victor

Yrkesporträtt, produkt- och eventfoto är en del av Victors vardag när han arbetar på uppdrag av såväl stora som mindre företag. Han arbetar också med tidningar, speciellt Hej Laholm och Magasin Laholm.

www.fotografvictor.com

 

 

 

 

 

WeKuData

När det gäller webblösningar samarbetar MacMedia med WeKuData. Tillsammans erbjuder vi bra och prisvärda paketlösningar för webben. I första hand arbetar vi med WordPress och bygger in funktioner som t ex nyheter, nyhetsbrev och sociala medier. Allt är uppbyggt i ett CMS-system för att kunden enkelt ska kunna uppdatera sin hemsida själv. WeKuData levererar tekniklösning och MacMedia ansvarar för innehåll och design.

  www.wekudata.se

 

TINNABILDOCHFORM_LOGGA

Tinna bild och form

Tinna är en erfaren illustratör och mycket formsäker AD – hon är duktig på att anpassa sitt manér efter kundens önskemål. Tinna bild och form brukar få uppdrag när det gäller illustrationer.

  www.tinnabildochform.se

 

AMPM

aMpM

Petronella Magnusson jobbar inom grafisk formgivning med allt från visitkort och foldrar till broschyrer, affischer, framtagning av logotyper och större kataloger. Hon tar hand om ditt projekt, från idé till färdig produkt.

  Läs mer om aMpM

 

Addfriends

AddFriends levererar strategi och innehåll som gör dig framgångsrik på nätet. Anne-Lie Lokko föreläser och coachar i sociala medier.   

  www.addfriends.se

 

LagEtt_logo

Elisabeth Hansson kan strategisk och operativ kommunikation. Hon hjälper företag att formulera budskap och nå fram till rätt målgrupper, bland annat genom PR, sociala medier, webb, medieträning, och rådgivning vid t ex kriskommunikation. I övrigt är Elisabeth äkta sport- och träningsnörd, som även tar PT-uppdrag. Hon är bland annat Magasin Laholms egen träningscoach.

  http://elisahansson.blogspot.se

 

 

© Copyright - MacMedia | Webbutveckling & Design av Wekudata & MacMedia