11 Okt

Samarbete i nätverk

MacMedia jobbar i nätverk. Det gör det möjligt att ta större uppdrag, kapa arbetstoppar och erbjuda kunderna annan kompetens. I nätverket hjälper vi varandra, vilket är en trygghet både för företagen och kunderna. Vi arbetar alla med kommunikation och marknadsföring i en eller annan form.

 

Fotograf PeO Persson

Fotograf PeO Persson

När MacMedia behöver ett riktigt proffs på fotografering är det Fotograf PeO Persson som brukar få uppdraget. PeO är en erfaren fotograf som har stor vana av att fotografera brudpar, studenter, barn och bebisar – och andra porträtt. Han jobbar även med produktfotografering för företag. En annan gren av verksamheten är reportagebilder, bl a för Magasin Laholm. Han har en egen fotoateljé i Gamleby i Laholm.

  www.fotografpeo.se

 

JAG bygger film

J.A.G bygger film

J.A.G bygger film drivs av Jenni Anna Gustafsson som har har lång erfarenhet av TV och film. Hon är dessutom en idéspruta och ett energiknippe som kan komma väl till pass för kreativa projekt.

  www.jagbyggerfilm.se

 

 

 

 

WeKuData

När det gäller webblösningar samarbetar MacMedia med WeKuData. Tillsammans erbjuder vi bra och prisvärda paketlösningar för webben. I första hand arbetar vi med WordPress och bygger in funktioner som t ex nyheter, nyhetsbrev och sociala medier. Allt är uppbyggt i ett CMS-system för att kunden enkelt ska kunna uppdatera sin hemsida själv. WeKuData levererar tekniklösning och MacMedia ansvarar för innehåll och design.

  www.wekudata.se

Text & Textil

Text och textil

Eva Brorsson är textilkonstnären som mer och mer gått över till att arbeta med textproduktion. För MacMedia, och framförallt Magasin Laholm, är hon en klippa när det gäller att skriva inspirerande och målande reportage i positiv anda. Hon skriver mer än gärna om mat och trädgård som är stora intressen för henne. Läs gärna hennes blogg också.

Blogg:  Inred med böcker

 

TINNABILDOCHFORM_LOGGA

Tinna bild och form

Tinna är en erfaren illustratör och mycket formsäker AD – hon är duktig på att anpassa sitt manér efter kundens önskemål. Tinna bild och form brukar få uppdrag när det gäller illustrationer.

  www.tinnabildochform.se

 

AMPM

aMpM

Petronella Magnusson jobbar inom grafisk formgivning med allt från visitkort och foldrar till broschyrer, affischer, framtagning av logotyper och större kataloger. Hon tar hand om ditt projekt, från idé till färdig produkt.

  Läs mer om aMpM

 

Addfriends

AddFriends levererar strategi och innehåll som gör dig framgångsrik på nätet. Anne-Lie Lokko föreläser och coachar i sociala medier.   

  www.addfriends.se

 

LizaDesign

Lisa Larsson har varit egen företagare förr, men efter ett antal år som anställd på marknadsavdelningen på Länsförsäkringar, är hon nu tillbaka som egen, Sitter på samma kontor som MacMedia.

  Läs mer om Liza Design

 

LagEtt_logo

Elisabeth Hansson kan strategisk och operativ kommunikation. Hon hjälper företag att formulera budskap och nå fram till rätt målgrupper, bland annat genom PR, sociala medier, webb, medieträning, och rådgivning vid t ex kriskommunikation. I övrigt är Elisabeth äkta sport- och träningsnörd, som även tar PT-uppdrag. Hon är bland annat Magasin Laholms egen träningscoach.

  http://elisahansson.blogspot.se

 

 

 

 

 

Idéburken

Idéburken drivs av Malin Sahlström som till yrket är bildlärare. Malin är kreativ och mångsidig. För MacMedia, och framförallt Magasin Laholm, gör hon illustrationer, fotograferar och skriver reportage. Hon gör också en del översättningar, framförallt mellan tyska och svenska.

 

Björnbäret logo

Björnbäret Design

Bakom Björnbäret Design står Lena Björnberg – och hon har god smak. Formgivning av logotyper, grafisk profil, webbdesign, broschyrer, kundtidningar, förpackningar, illustrationer är sånt hon gör. Hennes långa erfarenhet inom grafisk formgivning och reklamproduktion gör att hon jobbar såväl med grafiska helhetslösningar, som att designa delar i ett större projekt.

   www.bjornbaret.nu

 

© Copyright - MacMedia | Webbutveckling & Design av Wekudata & MacMedia