29 aug

Ulrika Träff

Det är jag, Ulrika Träff, som äger och driver MacMedia, det har jag gjort sen 1994 då jag bestämde mig för att starta företag. Jag ville själv bestämma över min arbetstid och mina uppdrag.

Det är främst min kunskap och erfarenhet inom kommunikation och grafisk produktion som jag använder under min arbetsdag. Vill du sätta en titel på mig så är redaktör den som jag är mest bekväm med, egen företagare och entreprenör känns också bra. Genom åren har jag byggt upp ett stort kontaktnät inom branschen och en del samarbetar jag flitigt med och räknar som en del av MacMedia.

Kommunikation

Den röda tråden i mitt liv är kommunikation och det har jag tagit vara på i mitt yrkesliv. Dessutom har jag alltid tyckt om text, bild och form som är utmärkta medel för att kommunicera. Även den kommunikation som sker på våra vägar är återkommande i mitt liv, t ex var mitt första extrajobb i tonåren på en trafikskola, och efter gymnasiet var jag trafikinformatör. När jag senare, efter min utbildning, var informationssekreterare för Kvinnliga Bilkåren blev det många kontakter med både förare och fordon. När jag är ledig älskar jag att åka på bilsemester, gärna genom Europa. Att ta bilen ner till Italien eller Frankrike och upptäcka nya landskap och städer, är underbart, då känner jag mig fri. Pricken över i:et är när jag besöker vingårdar och köper med mig några flaskor hem. Att avnjuta dem när jag kommit hem, i trevligt sällskap, är att uppleva resan igen.

Förståelse, förändring, utveckling

Jag vill hjälpa och jag vill utveckla. Jag vill se det positiva, hitta möjligheter och hjälpa andra att växa, såväl människor som företag. Någon kallade mig samhällsentreprenör, och det gjorde mig glad. Med den vetskapen är det kanske inte så konstigt att jag startat en egen tidning för att marknadsföra det bästa av Laholm, som är min hemmaplan.

Läs mer om mina meriter och vad jag vill med mitt yrkesliv på min LinkedInprofil Ulrika Träff!

© Copyright - MacMedia | Webbutveckling & Design av Wekudata & MacMedia