20 aug

Sagt om Magasin Laholm

”Så fint skrivit om Hörnan i Magasinet under Plockat! Blir alldeles rörd, och är så tacksam för att jag får vara med där med mina saker :))) Ditt magasin är suveränt och du ska veta så mycket positivt jag hör om magasinet av mina kunder :)” (Jenny, Hörnan)

”Vill bara skriva en rad och säga hur mycket jag uppskattar Magasin Laholm! Som inflyttad finns det alltid mer att vara nyfiken på, och magasinet är en toppenhjälp med det! Sparar numren och ser till att alla våra besökare har dem att bläddra i för inspiration till besök och aktiviteter.” (Magdalena H)

”Handlekorgen på armen, plånboken i fickan, vandringskängorna på fötterna, upptäckarglasögonen på näsan, nyfikenheten i sinnet, Magasinet i näven, sällskapet i bilen. NU! är jag redo att erövra nya platser/erfarenheter och smaker i/från vårt Laholm!” (Julia H)

”Sommaren börjar när Magasin Laholm dimper ner i postlådan. Och man börjar genast planera sin sommar med alla aktiviteter och konstrundor. Vem har sagt att man behöver åka utomlands när det är så här vackert på hemmaplan.” (Frida G)

”Som reseledare i en SPF-förening läser jag Magasin Laholm för att ha lite koll på allt se- och besökvärt för en busslast glada människor.” (Thore W)

”Tack för Magasin Laholm – TOPPEN! Jag har många såväl långväga som närboende bekanta. Inför besök gör jag alltid upp en utfärd med hjälp av Magasin Laholm. Jag kallar mina rundor olika saker, exempelvis Kvinnor kan = Pottor & pynt, Lögnäs gård, Signes konditori, Horsabäcks perenner, Inez trädgård, mejeriet Boels blå, Matsgård, Ysby gamla lanthandel. Efter rundtur får de ett collage. Ungdomar = Skottorps slott, drejarstugan Skottorps stengods, klitter…” (Margareta H)

”Det är min guide till Laholm.” (Kristina T)

”Det är en jättetrevlig tidning med många tips och idéer.” (Inglis W)

”Som mångårig sommarturist i Skummeslöv är Magasin Laholm en perfekt uppslagsbok över området. Mycket bra, fortsätt så!” (Lars E)

”Ett trevligt magasin som ger mig mycket, både gammalt och nytt. Boken om Skummeslöv i våra hjärtan fascinerar mig särskilt, för Havsbrus var mitt favoritdansställe i ungdomens dagar.” (Kerstin B)

”Tips om Laholm och hur det är ställt, ger information om allt aktuellt!” (Christer L)

”Magasin Laholm skulle lika gärna kunna stavas LUST! För det är vad jag känner när jag bläddrar och läser i denna trevliga tidskrift. LUST att… UPPTÄCKA nya platser, GÖRA roliga saker, SMAKA på för mig nya råvaror/rätter/bakverk, UPPLEVA nya saker att förgylla vardagen med. Dessa trevliga lättlästa reportage där stämningen, färgen, smaken, doften eller vad det månde vara nästan kryper ut ur tidningen och fångar ens sinnen. Tack för en trevlig tidning! Några nackdelar då? Jajamen! Jag har svårt att göra mig av med den. För det jag inte hunnit upptäcka finns förhoppningsvis kvar till nästa år. Så nackdelar? Ja, min tidningshög växer!” (Åsa S)

”Jag vill bara tacka för min fantastiska sommar, med en massa människor ifrån när och fjärran, mest fjärran. Jag förstår inte förrän nu vilken välgärning jag fick genom den trevliga artiklen och helbild i tidningen. Såå mycket positiv feedback! Vädergudarna har också varit generösa med både regn och sol, så grönsaksodlingen har gått utomordentligt bra. Många, många kunder återkommer vecka efter vecka. Det är gott att leva! Hälsa och tacka alla inblandade för ett bra jobb! / Helén Markow, Grönsaker & Skönsaker

”Jag är väldigt glad över hur fint reportage det blir om bastuflotten.:o) Jag bockar och bugar!” /Joen

Kommentarer från besökare på Laholms turistbyrå: ”Jag skulle vilja ta med mig ett extra exemplar för att visa detta i vår kommun. Vi skulle behöva något som Magasin Laholm.” ”Jag väntar alltid med spänning när Magasin Laholm ska hamna i brevlådan. Det är kul att läsa om allt som finns här i Laholm. Många verksamheter som jag annars aldrig hade upptäckt.” ”Vi tog en tur på Gröna Vägen efter att ha läst om den i Magasin Laholm. Det var en fin runda. Tack för tipset!” ”Jag skulle vilja ha ett extra nummer av ML för att skicka till min syster som bor i Göteborg. Hon var så imponerad av magasinet sist hon var här.”

 

© Copyright - MacMedia | Webbutveckling & Design av Wekudata & MacMedia