20 aug

Magasin Laholm

Magasin Laholm är en tidning att fördjupa sig i, likväl som att bläddra i för att få en överblick av vad Laholm har att erbjuda. Lite längre trevliga, lättlästa reportage blandas med små notiser om sådant som är aktuellt. Här uppmärksammas spännande aktiviteter, charmiga besöksmål, kulturella godbitar, intressanta människor, vackra naturupplevelser och mysiga smultronställen. Här hittar du också evenemang och listor på restauranger, butiker och annat du kan ha nytta av som boende och besökare i vår kommun. En tidning full av underhållning, fakta och inspiration.

Lite kaxigt sagt är Magasin Laholm den mesta och bästa marknadsföringen av Laholm. Det är en tidning som har både lång livslängd och stor spridning.

Bor du i Laholm och vill bläddra i ditt eget ex så får du det i din brevlåda vid utgivningstillfället – först av alla – tre gånger per år.

För dig som är besökare i kommunen så kan du hämta ditt eget ex på turistbyrån eller på någon av alla platser där vi lägger ut tidningen t ex i butiker, på hotell och campingplatser, restauranger och kaféer, olika besöksmål och där det rör sig många människor. Du som är nyfiken på tidningen, men inte är i Laholm, kan bläddra i den online. Genom att gilla Magasin Laholm på facebook kan du få lite koll på vad som händer i Laholm och specifikt med Magasin Laholm. Det går också att följa Magasin Laholm på twitter.

Vill du annonsera i Magasin Laholm? Här finner du annonsinformation!

© Copyright - MacMedia | Webbutveckling & Design av Wekudata & MacMedia